Over ons

Eximka is een jong bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied van douaneformaliteiten en exportdocumenten. Met onze exportdiensten bieden wij je de mogelijkheid om jouw producten en diensten over de hele wereld te verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons wereldwijde netwerk van partners kunnen wij jouw goederen snel en veilig over de grens brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw exportproces soepel kunnen laten verlopen. Bij Eximka maken we gebruik van digitalisering om snelle en efficiënte douanediensten te bieden.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare en kosteneffectieve in- en exportdiensten. Wij streven ernaar om de wereldwijde handel te vergemakkelijken door het bieden van uitstekende klantenservice, het naleven van de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en het bevorderen van duurzame zakelijke praktijken. Door onze klanten te helpen hun internationale handelsdoelen te bereiken, willen wij bijdragen aan een meer verbonden en welvarende wereldgemeenschap.

 

 

 

 

Volg ons op LinkedIn!

Onze waarden

  1. Betrouwbaarheid: We streven naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en partners door altijd te doen wat we beloven en onze verplichtingen na te komen

  2. Kwaliteit: We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

  3. Klantgerichtheid: We stellen onze klanten centraal in alles wat we doen en werken samen met hen om oplossingen te vinden die aan hun behoeften voldoen.

  4. Innovatie: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om onze producten en diensten te verbeteren en onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

  5. Maatschappelijke verantwoordelijkheid: We nemen onze verantwoordelijkheid als bedrijf serieus en streven ernaar om bij te dragen aan een betere wereld door middel van ethische en duurzame zakelijke praktijken. 

BTW nr: NL004385709B29

Eori nr: NL9212302847

KVK nr: 87265982